sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Matkakuumeilua

Olen loman tarpeessa. En kuitenkaan tarkota mitä tahansa lomaa, vaan ulkomaan matkaa. En varsinaisesti siis koe olevani loman tai levon tarpeessa, vaan haluan päästä reissuun ulkomaille! Edellisestä ulkomaan matkastani on yhdeksän kuukautta eli ei mitenkään ihan hirvittävän kauan, mutta olisi niiin mukavaa päästä käymään jossain uudessa maassa lähiaikoina. Tällä hetkellä ei olisi väliä suuntautuisiko reissu johonkin aurinkoiseen ja lämpimään paikkaan vai viileämpään kaupunkikohteeseen, kunhan vain jonnekkin pääsisi. Matkakuume on siis pahasti päällä, jälleen kerran.


Ulkomailla käyminen, uuteen kulttuuriin tutustuminen ja uusien ruokien maistaminen tuo ihanaa vaihtelua arkeen. Ihan muutaman päivän kaupunkireissukin piristää kummasti. Edellinen ulkomaanmatkani suuntautui Lontooseen ja sitä ennen kävin Visbyssä.


Mahdollisuutta reissuun lähtemiseen ei tällä hetkellä kuitenkaan ole, joten täytyy tyytyä katselemaan kuvia aikaisemmilta reissuilta. Tässäpäs teillekin muutamia räpsyjä parin vuoden takaisesta reissusta kesäiseen Gotlantiin. Suosittelen lämpimästi reissua Gotlantiin, aivan huikea paikka etenkin loppukesästä. Itse olin Visbyssä elokuun alussa keskiaika-viikkojen aikaan. Ja vaikka historia ei kiinnostakaan minua, niin kokemus oli silti ihan huippu. Visby kaupunkinakin oli vanhan kaupungin muureineen ja katuineen todella miellyttävä paikka.


DSCF3209 DSCF3258 (2) DSCF3299 DSCF3391 DSCF3403 DSCF3411 (2) DSCF3456

4 kommenttia:

  1. Visbyssä on kyllä kaunista ja tosi idyllistä :) Olen käynyt siellä joskus pienenä, olisi kiva lähteä uudestaan.

    VastaaPoista
  2. Löysin äskettäin blogisi ja lueskelin muutamia postauksi sieltä täältä. Itselleni heräsi kysymys, että miksi kirjoitat kemian uudestaan? Pakko kysyä uteliaisuudestani :)

    VastaaPoista
  3. Kirjoitan kemian uudestaan, koska sain siitä huonon arvosanan ensimmäisellä kerralla. Haluan yrittää korottaa sitä, jotta siitä olisi apua muihin paikkoihin pääsemiseen, jos lääkikseen en pääse.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?