keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Kuulumisia bussista

Kirjoittelin viikko sitten tällä hetkellä vallitsevasta jatkuvasta kiireestä. No, kuten postaustahdista on saattanut huomata kiire ei ole helpottanut mihinkään. Tätäkin postausta kirjoittelen bussissa Jyväskylä-Oulu väliltä. En ole viikkoon edes kerennyt miettimään mitään muuta blogiin liittyvää kuin vastaamaan muutamiin kommentteihin.


Bussissa istumisen aikana on onneksi aikaa keskittyä blogiin, koska en voi liikkuvassa ajoneuvossa lukea mitään pientä fonttia. Tietokoneen näytöltä lukeminen on helpompaa, kun näyttöä voi zoomata ja taustavalo on tarpeeksi kirkas.


Yliopisto-opiskelu aiheuttaa mulle tällä hetkellä todella paljon harmaita hiuksia, koska luentoja ja tehtävää on paljon, mutta samalla pitäisi ehtiä lukea pääsykokeisiin. Siitä syystä ostin bussilipun Ouluun ja lähdin kotikotiin keskellä viikkoa, jotta saan keskittyä lukemiseen. Jätän suosiolla torstain ja perjantain luennot välistä, menen kotiin ja keskityn pääsykoekirjoihin. Ykkösprioriteettini on tällä hetkellä kuitenkin pääsykoe eikä kemian opinnot.


Uskon, että saan kotona luettua paremmin ja päiviin eli virkeimpään lukuaikaan vapautuu kahden päivän aikana useampi tunti tehokasta lukuaikaa, kun ei "voi" mennä luennoille. Jos olisin jäänyt Jyväskylään, omatuntoni olisi pakottanut mut luennoille vaikka olisin harkinnut kotiin jäämistä. En nimittäin osaa jättää luentoja välistä ilman "hyvää" syytä..


Tälläistä on mun mielessä päällimmäisenä tällä hetkellä. Yritän tämän samaisen bussimatkan aikana valmistella myös toisen postauksen tälle viikolle, jotta saatte luettavaa loppuviikollakin! Toivotaan, että ensi viikolla kerkeän postailla taas paremmin.. Tehokasta lukuviikkoa kaikille!


Snapchat-8961903097281914638


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä luku-urakkaan! Itsellä aika samanlainen opiskelutausta kun sulla ja pääsin juuri kolmannella oulun lääkikseen! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Toivotaan, että kolmas kerta toden sanoo minunkin kohdallani :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?