torstai 25. helmikuuta 2016

Ikea-mania

Pääsin viime lauantaina Ikeaan pitkästä aikaa. Odotin reissua aivan täpinöissäni siitä hetkestä asti, kun tammikuussa kuulin reissun olevan tulossa. Ikeassa käyminen on joka kerta yhtä hauskaa, oli varsinaista tarvetta käymiselle tai ei. Aina mukaan tarttuu tavaraa, välillä vähemmän ja välillä enemmän. Oulua lähin Ikea on Haaparannassa, joten samalla tulee käytyä myös pieni pyörähdys rakkaassa naapurimaassa Ruotsissa.


Mulla on tapana käydä Ruotsin puolella myös muutamassa muussa kaupassa, koska vaihtelu virkistää ja Ruotsin puolelta saa monia juttuja halvemmalla kuin Suomesta.


Tälle Ikea-reissulle ei ollut mitään suurempaa suunnitelmaa, sillä mitään varsinaista tarvetta millekkään suuremmalle ei ollut. Tämähän siis auttamatta tietää suurta määrää erilaisia heräteostoksia. Kauppaa kierrellessä mukaan tarttui vähän kaikenlaista keittiötarvikkeista vihkoihin ja silkkipaperista kangaskassiin. Alla olevissa kuvissa ei edes ole kaikki mitä ostin.


Huomaamatta tavaramäärä kasvoi ja kasvoi ja vasta niitä kassahihnalle latoessani huomasin, että hups hei kamaa onkin aika paljon. Noh, sain kuin sainkin kuitenkin tuotua kaikki ostamani tavarat yhdellä kertaa tänne Jyväskylään, vaikka laukussani oli hyvinkin rajallinen määrä tilaa millekään ylimääräiselle.


Sortuuko kukaan teistä suureen määrään heräteostoksia, kun pääsee Ikeaan tai vastaavanlaiseen kauppaan? Itsestäni ainakin tuntuu, että Ikeasta ei pääse koskaan tyhjin käsin ulos..


ikea


ikea2

4 kommenttia:

  1. Hah, tuttua on, etenkin Ikeassa. Koko tavaratalo on vaan niin fiksusti suunniteltu, että ennen kun pääsee ulos pitää kiertää joka ikinen nurkka :D
    Kiva, kun kirjotat myös normaalista arjesta lääkishömpän keskellä, pääsee itsekin välillä unohtamaan hetkeksi pelkän lääkiksen ja miettimään jotain ihan muuta!

    VastaaPoista
  2. Joo minustakin on kiva välillä kirjoittaa muusta kuin lääkisjutuista, niin saa muutakin ajateltavaa! :) Kiva siis, että myös joku teistä haluaa lukea muutakin.

    VastaaPoista
  3. Heh, tuttu tunne! Mä asun ihan melkein Ikean vieressä ja käyn välillä siellä vaan syömässä ja kiertelemässä :D
    Ihanaa pikku krääsää löysit, vihkojen ostelu on parasta! Oletko vielä kokeillut tota teepannua? :)

    VastaaPoista
  4. Joo, vihkoja tarvii aina ja mitä kivemman näkösiä löytyy niin sitä enemmän niitä alkaa tarvita.. :D En ole vielä kerennyt kokeilla. Toivottavasti on ihan toimiva vempele :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?