torstai 31. joulukuuta 2015

Uudenvuodenlupaukset

Tänä uutenavuonna aion tehdä lupauksia. Kiven kovana tarkoituksena on myös pitää ne lupaukset ja siksi jaankin ne täällä blogissa. Jotenkin lupausten pitäminen onnistuu helpommin, kun ne ajaa lukemattomalle määrälle ihmisiä..

Lupaus 1: Blogiin tulee jatkossa postauksia viikoittain. Vähintään kerran, ajan salliessa myös useammin. Tuoretta luettavaa siis pitäisi löytyä aiempaa useammin.

Lupaus 2: Pääsykokeisiin valmistautuminen on ykkösprioriteettini koko kevään. Lukemisen aloittaminen on ollut hankalaa ja lähes poikkeuksetta olen joutunut pakottamaan itseni lukemaan. Siihen on tultava muutos, sillä tiedostan vahvasti sen, että haluan päästä pois kemialta ja miellyttävin vaihtoehto olisi päästä lääkikseen.

Lupaus 3: Minun täytyy kiinnittää huomiota ajankäyttööni. Huomaan välillä surffailevani netissä ilman suurempaa "päämäärää" ja kuluttaen aikaani täysin turhaan selailuun. Haluan käyttää aikani paremmin, jolloin kerkeän panostamaan lukemisen lisäksi myös blogiin ja reenaamiseen. 1.1. alkaen siis pyrin jättämään turhan koneella istumisen pois ja käyttämään sen ajan johonkin josta on hyötyä.

Lupaus 4: Treenasin välivuoteni ajan todella ahkerasti kuntosalilla, mutta Jyväskylään muuton jälkeen kuntosalilla käyminen on jäänyt kokonaan. Muutin marraskuun lopussa asuntoon, josta on about 500 metriä matkaa salille. Kyseisen salin kuukausimaksu sopii opiskelijan budjettiin, joten sinne ostan jäsenyyden heti kun palaan takaisin Jyväskylään. 

Tässäpäs minun neljä lupaustani uudelle vuodelle. Aiotteko te tehdä jotain lupauksia vuodelle 2016? Kertokaa toki niistä kommenttiboksissa.

2 kommenttia:

  1. Löysin tänne sinun blogiin googlettelemalla, vertaistukea etsimässä :) Jään seurailemaan luku-urakkaasi mielenkiinnolla!

    Itse en tehnyt uudenvuoden lupauksia oikeastaan. Tarkoituksena on aktiivisesti liikkua ja olla vähän reippaampi tekemään kotitöitä ;) Ja lukea iltaisin, vaikka ei jaksa ja huvittaisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tervetuloa mukaan! :) Nonni nuokin tavoitteet kuulostavat hyvältä! Tsemppiä.

      Poista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?