keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukuun lukusuunnitelma

No niin, joulukuunkin lukusuunnitelma on nyt julkaistu. Viimeiset kolme viikkoa on ollut sellaista haipakkaa, etten ole kerennyt blogia vilkaisua enempää ajatella. Muun muassa muutto, pakkaaminen, purkaminen, työt ja syksyn viimeiset tentit ovat aika tehokkaasti vieneet kaiken ajan.

Nyt on kuitenkin yhtiä laskuharjoituksia lukuunottamatta syksyn opiskeluvelvollisuudet hoidettu ja on aika lomailla. Tai no siis lomailla ja tehdä töitä ja lukea. Olen siinä onnellisessa asemassa opiskelijana, että sain töitä joulun ajaksi aiemmasta työpaikastani, joten saan taas kivasti kerrytettyä säästöjä kevääksi. Tänään kävin aamulla tentissä, tällä hetkellä istun bussissa kohti Oulua ja tunti Ouluun saapumisen jälkeen mun täytyy olla jo työvaatteet päällä palvelemassa asiakkaita. Aika tiivis päivä on siis tänään tiedossa.

Lukusuunnitelma löytyy viime kuun tapaan yläpalkissa olevan "Lukusuunnitelma 2015-2016" otsikon takaa, sekä viikottainen lukusuunnitelma oikean palkin yläosasta. Joulukuussa tarkoitukseni on lukea bilsan 2 ja 3-kurssit sekä kemian abi-kirja. Lisäksi joulukuun viimeisellä viikolla aion aloittaa valmistautumisen tammikuun puolessa välissä olevaan KEMP112-tenttiin. 

Päiväkohtaiset tavoitteet löytyy Lukusuunnitelma-sivulta. Vaikka olen määrittänyt tarkat päiväkohtaiset tavoitteet, niin silti itselleni tärkein asia on, että määrittämäni asiat olisivat opiskeltuina kyseisen "jakson" eli kuukauden lopussa. Eli siis, jos jonain päivänä ei kerkeä/jaksa/jotain muuta, niin sitten kyseisen päivän asiat luetaan jälkikäteen, siten että kuukauden lopussa asiat on opiskeltuina.

Tammikuussa ajattelin vaihtelun vuoksi kokeilla viikottaisia tavoitteita päivättäisten sijaan ja katsoa sen jälkeen kumpi toimii paremmin. Siitä kuitenkin lisää lähempänä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?