tiistai 17. toukokuuta 2016

Viime hetken kuulumiset

Nyt alkaa olla lukuprojekti tämän kevään osalta ohitse. Lukuunottamatta tietenkin itse koetta. Tämän hetkinen fiilis on suoraan sanottuna aika epävarma. Määrällisesti olen lukenut jonkin verran vähemmän kuin viime vuonna, mutta lukeminen on ollut tänä keväänä huomattavasti laadukkaampaa.


Läpi koko lukuprosessin havahduin hetkiin, kun huomasin oikeasti ymmärtäväni jonkin asian pelkän ulkoa opettelun sijasta. Tänä keväänä olen jotenkin myös hahmottanut kokonaisuuksia paljon aiempaa paremmin.


Kahlasin lukion fysiikat ja kemiat läpi lähes kokonaan opettelemalla asiat ulkoa ja menestyin niinkin ihan okei. Kuluneen vuoden aikana olen kuitenkin, pitkälti yliopisto-opintojen ansiosta, alkanut oikeasti ymmärtämään asioita ja niiden syitä ja seurauksia. Voitte varmasti uskoa, että fiilis on aika huippu, kun havahtuu siihen, että "Hei mä oikeasti ymmärrän tän asian ja tiiän mistä tää johtuu."


Toivon, että tämä asioiden ymmärtäminen helpottaa niiden soveltamista pääsykokeessa ja sitä kautta siivittää mut tarpeeksi hyvään suoritukseen, jolla pääsee sisään lääkikseen.


Aiemmin puhuin siitä, että aion viimeisenä iltana tehdä jotain kivaa, jotta saan pääkopalle vähän lepoa. Noh, sunnuntaina kävi pieni äksidentti, jonka seurauksena mun nilkka murtui. Hauskanpito tapahtuukin tänä iltana siis kotona löhöillen. Onneksi telkkarista tulee lätkää, niin on jotain mitä katsoa.


Hurjan paljon tsemppiä kaikille huomiseen kokeeseen! :)




[caption id="attachment_63266" align="aligncenter" width="720"]20160517_183712 Nämä + vesipullo ja henkkarit lähtee huomenna mun mukaan yliopistolle.[/caption]

20160517_183927

6 kommenttia:

  1. Paljon onnea pääsykokeisiin!! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä! Toivottavasti nyt tärppäisi ja voit olla kyllä ylpeä itsestäsi, kun upean työn oot tehnyt! Ei ole mitään kevyttä hommaa tuo valmistautuminen!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Nyt se on onneksi ohi. Enää on se pitkä ja tuskallinen odotteluvaihe edessä.. :D

    VastaaPoista
  4. Miten meni? Satuitko ottamaan kuvaa vastausanalyysistä?

    VastaaPoista
  5. Ihan hyvin meni. Toivotaan, että riittää sisäänpääsyyn! :) En ottanut, mutta ne löytyy mm. Älyvuodon keskusteluista.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?