sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Muutoksen tuulia

Nyt kun pääsykoeruljanssi on ohitse on aika myös tehdä muutoksia blogissa. Olen tullut nyt siihen tulokseen, että mikäli en vieläkään lääkikseen pääse, niin tulevaa ensi kevään lukuprojektia en tule enää tämän ja viime kevään tavoin käymään läpi blogissani.


Tämä päätös tarkoittaa siis sitä, että Suuntana lääkis-blogin tarina tulee päätökseensä heinäkuussa tuloksien saapumisen jälkeen, kunhan olen niitä vielä tässä blogissa käsitellyt. Minun bloggaamiseni ei kuitenkaan tule päätökseensä, sillä tykkään tästä hommasta niin paljon, että aion jatkaa sitä uuden nimen alla.


Uusi blogini löytyy jo nyt tämän linkin alta.


Seuraavat noin kuusi viikkoa aion postailla kumpaankin blogiin, joten luettavaa löytyy edelleenkin.


Jos en lääkikseen vieläkään pääse, niin varmaankin tulen kirjoittamaan myös ensi keväänä postauksia hakuprosessista uuteen blogiini, mutta en samanlaisessa mittakaavassa kuin tänä keväänä. Jatkossa blogini tulee siis keskittymään laaja-alaisemmin eri asioihin kuin mitä tähän mennessä.


Tämän ja uuden blogini sosiaaliset mediat pyörivät myös vielä seuraavat kuusi viikkoa Suuntana lääkis-käyttäjänimen alla. Sen jälkeen niiden nimet tulee muuttumaan paremmin uutta blogiani vastaaviksi.


Kaksi ja puoli vuotta on kulunut ihan hurjalla tahdilla ja on tietyllä tavalla haikeaa kun tietää, että pitkä projekti tämän blogin parissa tulee pian päätökseensä. Olen kuitenkin jo pidemmän aikaa halunnut tehdä postauksia myös muista aiheista, joten tuntuu kaikista luontevimmalta tehdä se kokonaan uuden bloginimen alla. Haluan kiittää teitä kaikkia lukijoita jo nyt kuluneista vuosista ja toivon, että te pysytte blogini mukana myös jatkossakin.


2016-05-29 (3)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?