tiistai 8. maaliskuuta 2016

Viime päivät

Kuten postaustahdista on saattanut päätellä, ajan vähyys on iskenyt jälleen kerran. Tämä viikko on onneksi viimeinen, jolloin mulla on juttuja yliopistolla neljänä päivänä viidestä. Ensi viikosta eteenpäin käyn yliopistolla kahdesti viikossa, maanantaina ja tiistaina.


Vähäisestä luentomäärästä, taloyhtiössä alkavasta remontista ja muutamasta muustakin asiasta johtuen tulen viettämään suurimman osan seuraavista puolestatoista kuukaudesta Oulussa. Huhtikuun lopussa sitten jo muutankin Ouluun ihan virallisesti.


Sain tänään kuulla, että pääsen tekemään muutaman päivän keikkaduunin huhtikuussa. Odotan tätä alle viikon pätkää tosi innolla, sillä uudet haasteet on aina tosi jees! Muutenkin viime päivinä olen järjestellyt asioita liittyen tuleviin kuukausiin. Ostin muun muassa seitsemällä eurolla kaikki huhtikuun bussimatkat JKL-Oulu-välillä. Mun mielestä on ihan hullua, että voi saada kuusi bussilippua yhteensä seitsemällä eurolla noinkin pitkälle matkalle?!? Tilasin myös Oulun joukkoliikenteen bussilipun, jotta pääsen kulkemaan kotoa kirjastolle lukemaan.


Ensi viikolla on edessä kemian kirjoitukset, joita varten opiskelen päivittäin. Haluan nimittäin todella saada korotettua arvosanaani vähintään E:hen. Ensi viikolla myös alkaa yhteishaku, hrrrrr. Älkää kysykö mihin aion hakea. Tiedän, että lääkis on ykkönen, mutta viisi muuta kohtaa on edelleen tyhjänä. Luulen, että tänä vuonna en, kahdesta aiemmasta vuodesta poiketen, teekkään yhteishakua heti ensimmäisenä päivänä vaan joudun pohtimaan valintojani hieman pidempään.


Tässä pikainen päivitys viime päiviin. Olen edelleenkin siis ihan hengissä, vaikka edellisestä postauksesta on kulunut hetkinen. Voi olla, että seuraavan kerran kuulette musta vasta kemian ylppäreiden jälkeen. Voi toki myös olla, että ajastan teille jonkin aiemmin kirjoittamani lähes valmiin postauksen loppuviikoksi mikäli vain kerkeän. Katsellaan siis, kovasti tsemppiä kaikille! :)




[caption id="attachment_53464" align="aligncenter" width="720"]20160308_194902 Saas nähdä kuinka tehokkaasti fysiikan tenttiin voi opiskella pelkkien videoiden avulla..[/caption]

4 kommenttia:

  1. Tsemppiä kirjoituksiin!! :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä kirjoituksiin ja valintoihin! Sinne kannattaa suunnata mitä osaa parhaiten tai haluaa eniten oppia! Vaikutat kyllä määrätietoiselta tyypiltä, niin varmasti oma oikea paikka löytyy! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon tsempistä! :) Paljon on mietittävää hakujen suhteen, mutta ehkäpäs se tästä alkaa selkiytymään.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?