perjantai 18. maaliskuuta 2016

Kolikonheittoa

Kemian ylppärit on nyt ohi ja olen tässä muutaman päivän keskittynyt tekemään koulujuttuja. Tämä viikonloppu oli todella monessa tehtävässä deadlinena, joten parin päivän aikana on tullut kirjoiteltua useampia esseitä ja oppimispäiväkirjakirjoituksia.


Kemian yo-koe meni hyvin, oikeastaan paremmin kuin ennen koetta uskalsin toivoakkaan. Tein koetta vajaat neljä ja puoli tuntia ja kokeen jälkeen fiilis oli hyvä. Vilkaisin YTL:n hyvän vastauksen piirteitä ja hyvin samanlaisia vastauksia olin saanut. Pisteitä en kuitenkaan uskalla vielä arvailla, koska en yhtään tiedä muistinko/osasinko enää tehdä kaikkia välivaiheita jne mitä ylppäreissä vaaditaan. Uskon kuitenkin, että arvosana korottuu.


Koulujutut on tämän viikon deadlinejen osalta nyt hoidettu, joten tänään on tarkoitus lukea muutama kappale bilsaa ja huomenna sitten palata kunnon lukurytmiin ja -tahtiin takaisin. Kuten viime postauksessa mainitsinkin, on todella kivaa vaihtelua päästä lukemaan pitkästä aikaa bilsaa ja fysiikkaa. Kemia tulee hetkellisesti jo korvista ulos..


Yhteishaku alkoi keskiviikkona, mutta mulla on edelleen pohdinnassa muutaman viimeisen hakukohteen kohtalo, joten hakua en ole vielä tehnyt. Odottelen jotain suurta valaistumista tapahtuvaksi lähipäivinä näiden hakukohteiden suhteen.. Mikäli tätä suurta valaistumista ei tapahdu, niin sitten pitää varmaankin heittää kolikkoa tai jotain. No ei, en oikeasti aio heittää kolikkoa, sillä viime kevään kolikonheitto haun suhteen oli todella huono päätös. Lupaan pitää teidät ajantasalla yhteishaun suhteen, kunhan itsekin pääse perille suunnitelmistani :)


Jos joku teistä oli keskiviikkona kemian ylppäreissä, niin kertokaa toki ajatuksianne kokeesta!




[caption id="attachment_54877" align="aligncenter" width="720"]IMG_3713 Kuva: Katja Kuivalainen[/caption]

6 kommenttia:

  1. Kemian koe oli mielestäni tosi helppo, luulen että pisterajat nousee ja paljon!! Viime syksynähän E raja oli 34, epäilisin sen nyt nousevan jonnekin 38 hujakoille..

    VastaaPoista
  2. Moikka! Kiva kuulla, että kemian yo-koe meni hyvin. Toivottavasti arvosana nousee! Blogistani löytyy sinulle haaste, jonka voit halutessasi tehdä:
    http://www.stoori.fi/minna-rajala/liebster-award-haaste/

    VastaaPoista
  3. Kemian koe oli helppo ja olin aivan liekeissä sitä tehdessäni, kuitenkin ku hyvän vastauksen piirteitä katto niin meinas pari ärräpäätä päästä, olin nimittäin unohtanut mainita ja tehdä muutamia oleellisia asioita ja tehnyt pari amatöörin virhettä :D nyt täytyy vaan toivoa parasta :3

    VastaaPoista
  4. Joo, mulla on vähän samat ajatukset pisterajoista. Luultavasti nousevat jonnekkin syksyn 2013 rajojen huitteille. Silloinkin nimittäin oli helpohko koe.

    VastaaPoista
  5. Moi! Toivotaan, että nousisi edes pykälän tai pari. Kiitos haasteesta! :)

    VastaaPoista
  6. Joo se on inhottavaa jos unohtaa jotain olennaista, jonka kuitenkin tietää osaavansa. Toivotaan, että saat kuitenkin tavoittelemasi arvosanan! :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?