torstai 31. maaliskuuta 2016

Kuukauden kootut // maaliskuu

Jälleen on yksi kuukausi hurahtanut ihan huomaamatta ohitse. Näin kuun viimeisenä päivänä on hyvä muistella kuluneen kuukauden tapahtumia. Tätä koostetta tehdessäni huomasin, että kokeilin tässä kuussa aika paljon uusia juttuja!


maaliskuu1

Maalikuu alkoi sitseillä. Nämä sitsit oli ekat, joissa kävin ja oli kyllä huippukokemus! Teemana oli Las Vegas // Kuun alussa lumikenkäilin ehkä toista kertaa elämässäni. Laajavuoren päältä oli aika hyvät maisemat! // Turkinpippuri-valkosuklaa pannari tuttifruttikastikkeella ja kermavaahdolla Pannukakkutalossa. Oli kyllä hyvää, mutta hieman pienempikin pannari olisi riittänyt // Ihmisen fysiologia ja anatomia-kirja on todella mielenkiintoista luettavaa. Yhtenäkin iltana aloin lukemaan kirjaa 23.45 enkä meinannut millään malttaa lopettaa.


maaliskuu2

Oulun suurin nähtävyys - Toripoliisi. Oli ihan pakko napata kuva ohikulkiessa // Maaliskuun puolenvälin jälkeen alkoi Liigan playoffit, joten pelejä on tullut kateltua yksi jos toinenkin // Juttujakin olen kirjoittanut kahden viikon aikana varmaan lähemmäs 12 000 merkin edestä // Mun mielestä lähemmäs 20 asteen pakkanen ja aurinkolasit ei sovi yhteen. Jos paistaa aurinko, saisi ulkona pärjätä muulla varustuksella kuin untuvatakilla ja nahkahansikkailla.


maaliskuu3

Olin tapellut mun aiemman puhelimen kanssa jo melkein puoli vuotta ja nyt maaliskuun puolessa välissä mulla meni hermot kokonaan sen kanssa. Päädyin hankkimaan Samsungin A5 (2016)-puhelimen ja siihen olen kyllä ollut todella tyytyväinen! // Tässä kuussa maistoin ensimmäistä kertaa noita Arlan Luonto+-jugurtteja. Maistoin kaikkia makuja ja ehdoton suosikkini niistä oli kuvassa näkyvä omena-pinaatti ja inhokkini oli appelsiini-porkkana // Maaliskuussa kuljin ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen Oulun joukkoliikenteen bussilla. Lukioaikana käytin bussia päivittäin, mutta sen jälkeen en ole Oulussa kummemmin bussilla liikkunut. Ensimmäinen matkakin sujui oikein hyvin, kun myöhästyin heti bussista.. // Kävin myös muutamana päivänä kirjastolla lukemassa


maaliskuu4

Bilsan 4-kurssia olen lukenut kahdesta kirjasta yhtäaikaa, koska totesin että kirjoissa on aika paljonkin eroavaisuuksia. Teen muistiinpanot siten, että luen jonkin aiheen ensin toisesta kirjasta ja kirjoitan muistiinpanot ja sen jälkeen toisesta kirjasta ja täydennän aiempia muistiinpanojani // Maalikuun lopussa vietettiin pääsiäistä. Meidän ainoat pääsiäiskortisteet taisi tänä vuonna olla nuo pajunoksat // Kokosin myös veljeni leluille Ikeasta tilatun hyllyn. Tuon hyllykön kokoaminen oli tosi helppoa ja nopeaa, siinä kesti max. 30 minuuttia.


maaliskuu5

Onnibussit tuli tutuksi jälleen maaliskuun aikana, kun kulutin niiden penkkejä ainakin viisi kertaa // Töhnämunat loppui kaupoista, joten tein niitä itse. Laitoin suklaamunien sisälle kermasta, mangorahkasta, tomusokerista ja sitruunankuoresta ja -mehusta tekemääni töhnää // Ajoin pääsiäisenä mönkijällä ekaa kertaa elämässäni. Jäin mönkkärillä huristeluun aivan koukkuun, enkä malta odottaa seuraavaa kertaa // Mun tavoite on tyhjentää kuivaelintarvikekaapit niin tyhjäksi kuin mahdollista ennen muuttoa, joten leivon aina välillä erilaisia leivoksia ja kutsun kaverit syömään niitä. Tällä kertaa vuorossa oli herkulliset Dumle-muffinssit // Heräsin tänä "aamuna" 3.00 ja lähdin bussilla kohti Oulua klo 4.00. Tällä hetkellä kello ei ole vielä edes kahtatoista ja olen jo aivan valmis ottamaan parin tunnin päiväunet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?