torstai 30. kesäkuuta 2016

Tulokset

Tiistaina koitti se hetki, mitä on nyt kuutisen viikkoa odoteltu melko tiiviisti. Kun tulos vihdoin kahdentoista aikoihin päivittyi minunkin Opintopolkuuni, ei se ollut toivotunlainen. En päässyt lääkikseen tälläkään kertaa. Varasijan numeron perusteella olin pärjännyt kokeessa paljon viime vuotta paremmin, mutta siltikään se ei riittänyt.


Muiden hakukohteideni tuloksia en ole vielä saanut, joten en vielä tiedä missä opiskelen syksyllä, mutta sen tiedän ettei se paikka ole lääkis. Vieläkään.


Fiilis ei luonnollisesti ole hyvä, mutta toisaalta päällä on kova tarmo sen suhteen, että ensi kevättä varten teen kaikkeni ja silloin pääsen sisälle, en rajaa hipoen vaan rajat reilusti ylittäen. Aion siis vielä ensi keväänä hakea lääkikseen. Musta tuntuu, että mun pitää hakea vielä kerran ettei ainakaan tarvitse katua asiaa vuosien päästä.


Tällä hetkellä mua ei suoraan sanottuna hirveästi huvita ruotia tuntemuksiani tämän enempää näin julkisesti. Aion käydä katsomassa valintakoettani ensi viikolla, joten siitä on luvassa postaus mahdollisesti ensi viikolla.


Toivotan valtavasti onnea kaikille sisäänpäässeille ja valtavan paljon tsemppiä niille, joita onni ei tänä keväänä suosinut! Kyllä se aurinko joskus paistaa meillekkin :)

18 kommenttia:

  1. Eikä! Todella ikävä kuulla, tosi harmillinen juttu! Useita pettymyksiä eri tulosten suhteen itsekin kokeneena voin kuvitella jotain siitä, miltä susta ehkä tuntuu just nyt. Sulla on vielä suurempi työmäärä takana, kuin mulla on ollut. Ei ole helppoa, mut nyt sulla on ihan älyttömän hyvä pohja tulevalle vuodelle. Pidä breikkiä nyt vähän aikaa kunnolla? Tsemppiä <3

    VastaaPoista
  2. Paljon tsemppiä! Samoja tuntemuksia täällä, mutta täytyy yrittää tehdä ensi vuonna kaikkensa ja toivottavasti kova työ vihdoin palkitaan.

    VastaaPoista
  3. Tähtien tavoittelija30. kesäkuuta 2016 klo 2.26

    Voi että, olipa ikävä kuulla että sulle kävi näin :( En osaa sua lohduttaa sen kummemmin mutta hyvä, ettet aio luovuttaa. Nyt hetken aikaa huilaat ja keskityt itseesi, olet sen ansainnut! Kuten Minna tuossa laittoi, pohja sinulla on älyttömän hyvä jo, joten siitä on hyvä jatkaa. Mutta ensin lepo! Tsemppiä jatkoon <3

    VastaaPoista
  4. Oon pahoillani, ettei tulos ollut toivottu. Ei silti kannata lannistua. Ens vuonna uus yritys ja jospa ovet aukeasivat.
    Ehdottomasti kannattaa hakea niin kauan kuin itsestä siltä tuntuu eikä välittää mistään muusta.

    VastaaPoista
  5. Voi harmi! Luulen tietäväni aika hyvin mitä käyt läpi, sillä itsekin jäin kolmesti ulkopuolelle. Yhden vuoden opiskelin Jyväskylässä kemian laitoksella (kuten sinä), yhden vuoden sairaanhoitajaksi ja kolmannen tein töitä ja matkustelin. Tänä keväänä pääsin vihdoin sisään ja ehkä juuri monen vuoden sitkeän yrittämisen ansiosta tuntuu opiskelupaikka sitäkin makoisammalta ja voin olla erityisen ylpeä itsestäni ja sinnikkyydestäni. Ja kun viime keväänä jäin juuri ja juuri rajan ulkopuolelle, oli minullakin tavoite mennä heittämällä sisään ja niinhän siinä nyt kävi! :) kun jaksat itse uskoa itseesi ja unelmaasi niin sisäänpääsy on varmaa, hakukertojen määrällä ei lopulta ole enää mitään väliä kun paksu kirje tulee ensi kesänä postissa, alkaa haku-urakka nopeasti jäädä unholaan. Paljon paljon tsemppiä tulevaan! :)

    VastaaPoista
  6. Sefysioterapiansoveltuvuuskokeessollut30. kesäkuuta 2016 klo 17.44

    Mäkään en päässyt Ouluun! Mutta vielä AMK:n tuloksia odotetaan.

    VastaaPoista
  7. Hei! Mietin semmosta kun itsekin jäin taas (kolmannen kerran) Oulun lääkiksen ulkopuolelle, että kun luultavasti vielä ensi keväänäkin haen niin jos olet Oulun suunnalla, olisiko kiinnostusta osallistua lukupiiriin? :) itse pidin tänä keväänä parin kaverin kanssa bilsalukupiiriä, mistä oli ihan älyttömästi apua! Tulevana vuonna haluaisin kyllä myös semmoista laskulukupiiriäkin miettiä... mutta ota yhteyttä jos kiinnostaa! :)

    VastaaPoista
  8. Tsemppiä kovasti! Ei voi muuta sanoa kuin että ihailen valtavasti sun sinnikkyyttä, että jaksat taas hakea uudelleen. Omalla tavallaan vielä ihailtavampi juttu kuin se, että pääsee ekalla sisään (vaikka todella hienoahan se on jos niin käy). Tuo sinnikäs yrittäminen vaan vaatii niin kovaa henkistä kanttia, että sitä ei ihan jokaiselta löydy.

    VastaaPoista
  9. Kiitos tsempistä! Kyllä nyt on levähtämisen aikana, hakujuttuja mietin vasta syksymmällä :)

    VastaaPoista
  10. Tsempit sinnekkin suuntaan! Ens keväänä paremmalla onnella.

    VastaaPoista
  11. Toivotaan, että ens keväänä onnistuu! :)

    VastaaPoista
  12. Kiitos ja paljon onnea sulle sisäänpääsystä! :)

    VastaaPoista
  13. Toivottavasti AMK tärppäsi sulle! :)

    VastaaPoista
  14. Joo ehdottomasti on kiinnostusta! Lasku- ja lukupiirit kuulostaa kummatkin hyvältä! :)

    VastaaPoista
  15. Kiitos! En tiedä mistä tää sinnikkyys kumpuaa, mutta jotenkin mulla on vielä nyt toisen "totisen" hakukerran jälkeen fiilis, että pystyn vieläkin parempaan. Ehkä siksi haluan kokeilla ainakin vielä kerran. :)

    VastaaPoista
  16. Mulla oli vähän sama fiilis - jostain se sinnikkyys löytyi yrittää yhä uudelleen. Kolmen hylsyn, kahden vuoden yliopisto-opintojen (kahdessa eri tiedekunnassa) ja monen hermoromahduksen jälkeen ovet aukesivat minulle tänä vuonna :)

    se on varmaan juuri se kun tietää että pystyy vielä parempaan - tilaa kokeesi, katso mikä meni pieleen, analysoi oppimistasi ja tunnusta heikot kohtasi. tee rutkasti töitä ja pidä mieliala ylhäällä, liika stressi hajottaa. uskon että kolmas kerta toden sanoo kun asenne on noin kohdallaan ;)

    VastaaPoista
  17. Onnea sinulle sisäänpääsystä! :) Toivotaan, että kolmas "totinen" hakukerta on mun aika. Tulevaa pääsykoetta varten on kyllä tarkoitus tehdä ihan kaikki mahdollinen!

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?