keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Viikon 14 lukemiset

Viikon 14 lukusuunnitelma näytti seuraavanlaiselta: Biologian kurssit 1,2 ja 3 + fysiikan yo-tehtäviä kursseista 6,7 ja 8. Viime viikko alkoi kuitenkin tauon jälkeen - yllätys yllätys - takkuisesti, joten sain luettua vain bilsan ykköskurssin kirjan kokonaan ja puolet kakkosesta. Fysiikan yo-tehtäviä tein muutaman, lääkiksen fysiikkaan liittyviä pääsykoetehtäviä noin kymmenen, kemian erinäisiä pääsykoetehtäviä parisenkymmentä ja bilsan yo-tehtäviä noin tusinan.  Täytyy vieläkin sanoa, että onneksi olen noilla kertauskursseilla, koska ne pelastavat paljon jos ei yksinkertaisesti aina saa aikaiseksi avattua noita kirjoja. On jotenkin hirveän raskasta lukea neljättä kuukautta putkeen ja itsensä motivoiminen tarvii todellista mielenlujuutta. Toivottavasti tämä tästä helpottuisi, koska jos lukeminen on toukokuun loppuun asti näin vaikeaa, en tiedä miten selviän pääsykokeesta.



2 kommenttia:

  1. Luulisi motivoivan ajatus siitä, että sadat hakijat tälläkin hetkellä laskevat ja lukevat monta tuntia päivässä. Niiden ei tarvitse motivoida itseään, sillä halu lääkikseen on niin kova, että kaikki laitetaan peliin. Ne laskevat jokaisen laskun jonka saavat eteensä ja muistavat jokaisen asi
    an biologiasta.

    Sulle tulee kiire :), t: motivaatio

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiedän, että kiire tulee! Tiedän kuitenkin myös sen, että välivuosi ensi vuonna tulisi enemmän kuin tarpeeseen. Tämä sun kommentti kyllä sai muhun taas lisämotivaatiota, kun ajattelee asiaa tuolta kantilta!

      Poista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?