torstai 17. huhtikuuta 2014

Blogin seuraaminen

Jouduin tekemään pieniä muutoksia tuonne oikeaan sivupalkkiin noihin linkkeihin, jonka kautta tätä blogia voi seurata. Blogilista ei jostain syystä enää hakenut tän blogin päivityksiä vaikka mitä yritin, joten jouduin hieman säätämään ja nyt tämä blogi löytyy eri linkin takaa. Eli jos seuraat tätä blogia Blogilistan kautta, niin suosittelen klikkaamaan tuota "Seuraa Blogilistalla"-nappia uudelleen, jotta saat tulevatkin päivityksen näkymään itsellesi. Ajattelin tässä samalla käydä läpi myös nämä muut tavat, joilla tätä blogia voi seurata.

Sivustoja, joiden kautta se onnistuu, on kolme: Blogilista, Bloglovin ja Blogger.

Blogilistan ja Bloglovinin kautta voit seurata tätä blogia klikkaamalla noita kuvassa olevia kuvakkeita ja toimimalla aukeavien sivujen ohjeiden mukaan. Bloglovin on ylempi kuvake ja Blogilista alempi.



Bloggerin kautta seuraamiseen en ole vielä löytänyt tuollaista helppoa kuvaketta, joten sitä kautta seuraamisen aloittaminen on hiukkasen monimutkaisempaa, mutta yritin tehdä mahdollisimman hyvät ohjeet!




Toivottavasti näistä oli apua edes joillekkin! Postailen viikon 15 lukemiset samassa tämän viikon lukemisten kanssa ensi viikon alussa! Hyvää pääsiäistä teille kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?