tiistai 19. huhtikuuta 2016

Kuulumisia piiiitkästä aikaa!

Pitkästä aikaa luvassa on kuulumispostausta. Musta tuntuu, että tänä keväänä olen jauhanut jatkuvasti siitä ettei aika riitä ja jatkuvasti on aivan järjetön kiire. Sama kiire vaivaa edelleen, mutta tässä postauksessa en aio valittaa siitä tämän enempää.


Viime viikkoina olen viimeistellyt itsenäisiä kurssejani ja saanutkin kaksi kolmesta jo hoidettua. Enää on siis yksi jäljellä, jes! Tämän yhden itsenäisesti suoritettavan kurssin lisäksi, multa puuttuu liikkakurssista yksi suoritus, eli sekin on jo piakkoin purkissa sekä käyn vielä viimeisiä viikkoja kemian perusopintojen viimeistä kurssia. Sen jälkeen tämä vuosi on mun osalta ohitse.


Huhtikuun olen viettänyt suurimmaksi osaksi Oulussa, sillä taloyhtiössä käynnissä olevan remontin aiheuttama melu häiritsee lukemista. Tätäkin postausta kirjoittaessani istun autossa kohti Oulua. Kävin Jyväskylässä kahden päivän keikan kahden luennon takia ja tänäkin aamulla heräsin ennen kahdeksaa, kun alakerrassa alkoi laulaa jonkin sortin kovaääninen pora. Siihen jäikin sitten aamuksi suunnitellut lukemiset, kun kämpässä ei kuullut omia ajatuksiaan, niin koitapa siinä sitten lukea.


Ensi viikon vietän Jyväskylässä pakkaillen tavaroitani jälleen kerran muuttoa varten. Vappuaattona koittaakin neljäs muutto kahdeksan kuukauden sisään. Onneksi olen tässä jo pitkin kevättä rahdannut tavaroitani Ouluun, jotta muutossa on hieman vähemmän kannettavaa kuin aiemmilla kerroilla.


Lukeminen sujuu ihan okei. Välillä on ollut hankalampia ajanjaksoja, jotka ovat hidastaneet lukemista. Toivoisin kovasti olevani vähän pidemmällä jo tässä vaiheessa kevättä, mutta onneksi tällä hetkellä lukeminen sujuu hyvin ja fiilis on hyvä, joten saan otettua hyvän loppukirin ennen pääsykoetta. Erityisesti fysiikka kaipaa vielä opiskelua, mutta muuten koen olevani melko vahvoilla. Toki bilsaa ja kemiaakin pitää kertailla tulevien viikkojen aikana.


Tällä tai ensi viikolla olisi tarkoituksena tehdä viime kevään pääsykoe ja katsoa vähän missä asioissa on tapahtunut kehitystä viime vuoteen verrattuna. Postailen kehityskohteitani ja ajatuksiani viime kevään kokeesta sen jälkeen! Tsemppiä kovasti kaikille loppukiriin!




[caption id="attachment_59871" align="alignnone" width="720"]194 Pieni kurkistus mun viime päiviin kuvien muodossa.[/caption]

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?