sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Pikainen päivitys lukemisesta

Syyskuu kului aivan hurjaa vauhtia ja nyt elelläänkin jo lokakuun puolella. Sen verran paljon tapahtumia oli syyskuun aikana, etten kerennyt edes miettimään blogijuttuja. En ole vielä päättänyt, milloin alan varsinaisesti lukemaan pääsykoetta varten. Koko ajan tässä opiskelen toki kemiaa, mutta en siltikään ajattele varsinaisesti opiskelevani vielä pääsykoetta varten vaikka sehän on periaatteessa se syy miksi kemialla opiskelen. Varmaankin marraskuun puolella alan pikkuhiljaa kaivelemaan lukiokirjoja kaapista ja lukemaan fysiikkaa tai biologiaa. Kemian alan lukemaan vasta vuoden vaiheen jälkeen lukiokirjoista. Kun olen tehnyt lukusuunnitelmani, lisään sen tuonne "Lukusuunnitelma 2015-2016" sivulle, mihin on linkki bannerin alapuolella. Viikottainen lukusuunnitelma tulee myös oikeaan sivupalkkiin.

Jos teillä on jotain mitä haluaisitte kuulla yliopisto-opiskelusta tai kemian opiskelusta tai jostain muusta, niin otan mielelläni vastaan postausehdotuksia kommenteissa! 

Tässä vielä muutama kuva liittyen Jyväskylässä järjestettävään todella suosittuun Kauppakadun Approon, johon osallistuin torstaina.


2 kommenttia:

  1. Opiskelen kans Jyväskylässä, mut englantia. Tiiätkö onks nää fybike-aineet täysin vapaita sivuaineita? On tosin varmaan liian myöhästä osallistua mihinkään näistä kursseista, kun kaikissa on yleensä heti syksyllä eka kurssi, johon seuraavat pohjautuu... Sain päähäni että haluun lääkikseen esim Kuopioon, vaikken oo lukiossa (valmistuin 2013) opiskellu ku ne pakolliset kurssit. En todennäköisesti pääse pääsykokeista läpi vielä keväällä, mutta aion kyllä yrittää. Haluaisin keskittyä myös englannin sijaan näihin aineisiin, mutta en ole varma riittääkö tietoni kursseille, kun olen tosiaan käynyt vain ne pakolliset... Ehkä sitten ensi vuonna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en osaa sanoa onko ne muissa tiedekunnissa opiskeleville vapaita, meille matemaattis-luonnontieteellisessä ne on kaikki vapaita. Mutta ainahan voi hakea oikeutta opiskella niitä, vaikka vapaita eivät olisikaan! Sen verran osaan sanoa, että esim. fysiikan eka peruskurssi järjestetään myös tammikuussa!

      Poista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?