maanantai 19. lokakuuta 2015

Eka tentti ja "syysloma"

Heipparallaa! Mulla oli tänään mun yliopistouran ensimmäinen tentti. Tentti oli kemian peruskurssi 1:sen tentti, joten pääosin lukiotiedoilla pärjäsi. Jonkin verran kurssilla oli uutta asiaa, jota sitten opettelin ahkerasti ja luulen pärjänneeni tentissä ainakin melko hyvin. Lähdin tenttiin tavoitteena läpipääsy ja uskon, että ainakin läpi tentti menee. Aikaa tentin tekemiseen oli nelisen tuntia, mutta en salissa viihtynyt puoltatoista tuntia pidempään. Edellinen koe, jota olen ollut vakavissani tekemässä oli lääkiksen pääsykoe ja siitä ehkä vähän jäi päälle se kiire tehdä tehtäviä. Tänäänkin tein tehtäviä hirveällä hyöryllä, kunnes huomasin, että hupsista koko koe (viisi tehtävää) olivat tehtynä ja aikaa ei ollut kulunut edes kahta tuntia.

Tentin ja huomisaamun labrojen lisäksi, mulla on tällä viikolla vain yksi luento, jonka pystyn katsomaan jälkikäteen netistä, joten päätin pitää tässä välissä pienen syysloman. Mun syysloma alkaa huomenna puolenpäivän jälkeen ensin työhaastattelulla ja jatkuu sen jälkeen rennommissa merkeissä. Suunnitelmissa on muun muassa käydä ensi kertaa tällä kaudella lätkäpelissä ihan vain katsojana ja loppuviikosta lähdenkin sitten suunnistamaan kohti pohjoista.

Syysloman jälkeen alkaakin marraskuu olla jo melko lähellä ja tarkoitus on tosiaan jonain marraskuun pimeänä iltana aloitella lukion biologian kirjojen pläräily. Henkinen valmistautuminen luku-urakan aloittamiseen on koko ajan käynnissä jossain mielen sopukoissa. Olisin suurella innolla aloittamassa lukemista jo vaikka heti, mutta yritän vähän vielä toppuutella itseäni, etten aloittaisi liian aikaisin ja loppukeväällä sitten kyllästyisi lukemiseen.

Mutta tämmöistä höpinää tällä kertaa. Kerrankin oli sopivasti aikaa päivitellä kuulumisia! Tsemppiä syksyyn kaikille! :)

Kuva weheartit.com



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?