lauantai 22. maaliskuuta 2014

Lukio paketissa

Tiedättekö sen tunteen, kun laskee kynän viimeistä kertaa ja toteaa, että nyt se on valmis. Sen tunteen, kun kävelee kohti valvojan pöytää, luopuu paperinipusta, jonka eteen on opiskellut satoja ja taas satoja tunteja ja kaikki se opittu tieto on puristettu siihen nippuun konsepteja. Sen tunteen, kun sulkee salin oven ja tekisi mieli huutaa! Tämän tunteen sain kokea eilen, kun kävelin ulos viimeisestä ylioppilaskokeestani. Lukio on osaltani nyt tässä. Enää odotellaan kokeiden tulokset ja sitä päivää, kun lakin saa painaa päähän.

Viime aikoina taas postailu jäi vähemmälle,  kiitos näiden ylppäreiden. Ensi viikon pidän lomaa lukemisesta ja tän kuun viimeisenä päivänä kaivan kemian ja biologian kirjat esille ja alan lukea niitä. Fysiikkaa aion enää kerrala ylläpitävästi ja korkeintaan kerran lukea kirjat läpi, jos koen sen tarpeelliseksi. Pääsykoelukusuunnitelmasta postailen myöskin ensi viikon lopulla tai seuraavan viikon alussa. Ensi viikolla koetan ehtiä postailla vähän väliviikon tekemisistäni ettei kaikki postaukset vain liittyisi lukemiseen. Nyt alan harkita nukkumista, sillä aamu alkaa salibandyn merkeissä melkoisen aikaisin! Öitä!

Kuvat weheartit.comista

2 kommenttia:

  1. Tää sun blogis vaikuttaa tosi kivalta! Itsekin aion pyrkiä lääkikseen, mutta se tulee tapahtumaan vasta keväällä 2017, koska oon nyt vasta ysillä. Oon koittanu ettiä blogeja lääkikseen pyrkimisestä ja lääkiksessä opiskelusta ja oonkin löytäny jo pari kivaa. Sun blogi pääsee ehdottomasti niiden jatkoksi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että tästä voi olla hyötyä sulle! Juuri sen takia tätä aloinkin kirjoittaa, että tästä olisi hyötyä niin itsellenikin kuin muillekkin lääkäriksi haluaville! :) Tsemppiä tuleviin lukio-opintoihin sulle! :)

      Poista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?