keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Tervetuloa mukaan matkalle!

Suuntana lääkis-blogilla on historiaa jo kahden vuoden ajalta. Blogi on käsitellyt matkaani lukion penkiltä kaupan kassalla työskentelyn ja kemian yliopisto-opintojen kautta lääkiksen pääsykokeisiin. Kahdet pääsykokeet on takana, mutta sisään en ole vielä päässyt.


Aika samalla kaavalla ollaan kuluneet kaksi vuotta menty, joten nyt on aika uudistua. Ensimmäinen uudistus on siirtyminen tänne Stooriin ja toinen uudistus näkyy blogin sisällössä. Aiemmin blogi on keskittynyt lähes täysin pelkästään pääsykokeisiin liittyvään asiaan ja kuulumisiini.


Jatkossakin pääpaino on ehdottomasti edelleen lääketieteellisen pääsykokeeseen valmistautumisessa, mutta mukaan tulee aiempaa enemmän myös muuta. Tulevaisuudessa blogissa nähdään muun muassa DIY-postauksia, postauksia opiskeljaelämästä, urheilusta, ruuanlaitosta... Tottakai mukana on myös syvällisempiä pohdintoja pääsykokeisiin liittyen, muistisääntöjä, erilaisia vinkkejä, lukusuunnitelmia ja niin edelleen. Siis vähän kaikkea maan ja taivaan väliltä.


Kolmas ja varmaan eniten toivottu uudistus on blogin säännöllisempi päivitystahti. Tästä eteenpäin postauksia tulee ainakin kerran viikossa, ajan salliessa useamminkin. Kiinnostuneille lukijoille löytyy siis tuoretta luettavaa huomattavasti aiempaa useammin!


Jos olet uusi lukija, vanhan blogini ja kaikki postaukset kahden vuoden ajalta löydät täältä.


Tulen julkaisemaan täällä uudenkin blogin puolella kunnollisen esittelypostauksen piakkoin, mutta sitä ennen aikaisemman esittelypostaukseni löydät täältä.


DSC_0050 (2)


Kuvaaja: Rosa Säkkinen


Vielä kerran tervetuloa mukaan matkalle kohti kevään pääsykokeita, toivottavasti viihdyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?