keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Ilahduta kommentilla-haaste

Bongasin Jenora Desing-blogista Ilahduta kommentilla-haasteen. Mun mielestä tämä haaste on erinomainen keksintö, sillä näin bloggaajan näkökulmasta kommentit ovat koko homman suola (ainakin minun mielestäni). Kommenttien avulla pääsee vuorovaikuttamaan lukijoiden kanssa ja kommenteista saa usein vinkkejä siihen millaisia postauksia te haluaisitte lukea. Kommentit myös piristävät kummasti päivää, sillä ne kertovat siitä, että postauksia todella luetaan ja että ne herättävät ajatuksia.


Koen, että erityisesti tämän tyylisessä blogissa myös teille lukijoille toistenne kokemuksista ja vinkeistä on hyötyä. Jos minä postaan omasta lukusuunnitelmastani, ja teistä esimerkiksi kolme kertoo kommenteissa omista suunnitelmistaan, niin useammasta näkökulmasta hyötyy muutkin.


Haasteen säännöt ovat hyvin yksinkertaiset.


   1. Saat haastaa niin monta kuin tahdot
    2. Haasteen saatuasi kommentoi viikon aikana lukemiasi blogeja, erityisesti kommentoi niihin blogeihin joissa ei kommentteja paljon ole.


Haastan mukaan teidät kaikki, jotka tätä postausta luette. Olitte sitten bloggaajia tai lukijoita, niin kommentoikaa kaikkia lukemianne postauksia, jos teillä on mitään sanottavaa niistä! Voin luvata, että jokainen asiallinen kommentti piristää jokaisen bloggaajan päivää!


Haaste on saanut alkunsa Meiän perhe-blogista. Kyseiseen blogiin pääset klikkaamalla kuvaa.


ilahduta

4 kommenttia:

  1. Hahahaa :D Ehdit juuri ennen minua julkaisemaan omasi. Nyt meidän kirjoitukset koreileekin vierekkäin :D No tuleepahan ainakin haasteelle näkyvyyttä!

    VastaaPoista
  2. No niimpäs näyttää! :D Noo tuleepas tosiaan ainakin näkyvyyttä tälle!

    VastaaPoista
  3. Jee, hyvä että haaste lähtee eteenpäin! Pienillä asioilla on helppo saada hyvää mieltä kiertoon :)

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?