lauantai 23. tammikuuta 2016

Minun lauantaini

Blogi täyttää tänään kaksi vuotta! Näin synttäreiden kunniaksi mun piti tehdä kunnollinen my day-postaus, kun tänään oli harvinaisen tapahtumarikas päivä. Noh, muistin napsia kuvia pitkälle iltapäivään saakka ihan hyvällä tahdilla, mutta kun pääsin jäähallille niin hups hei ekan kuvan jälkeen unohdin koko homman...


Yritän kuitenkin paikkailla parhaani mukaan mokaani, jotta tästä postauksesta saa suurin piirtein kuvan, millainen mun lauantai oli tällä viikolla!


myday1

Heräsin yllättävän aikaisin verrattuna siihen kuinka "rankka" viikko oli takana // Aamu ei vois alkaa paremmin kuin pikkuveljen perässä juosten <3 // Mun perus aamupala: kaurapuuro+iso lasillinen vettä // Kun ei illalla jaksa kuivata hiuksia, niin täytyy turvautua suoristusrautaan aamulla



myday2

Kymmenen jälkeen vuorossa oli shoppailua. Hissiselfiet on välillä ihan jees.. // Tällä kertaa mukaan tarttui vain pienen pieni pussukka Micks'stä // Oulun Kallioparkki on tosi jees! Auto pysyy lämpimänä eikä tarvi kävellä kilometritolkulla autolta kauppoihin ja kaupoista takaisin autolle // Neljän jälkeen oli aika lähteä suunnistamaan kohti jäähallia ja Kärpät-KalPa-peliä. Tänään oli vuorossa raportin kirjoitusta kyseisestä pelistä.



myday3

Loppuilta kuluikin hyvin pitkälti jäähallilla ensin katsellen peliä, sitten nopeassa pressitilaisuudessa, josta nappasin valmentajien kommentit ja sen jälkeen palasin pressiboksiin naputtelemaan raportin ottelun kulusta. // Tällä kertaa aloittelin raportin kirjoittamista jo erätauoilla, joten selvisin itse kirjoittamisesta puolessa tunnissa, jonka jälkeen piti vielä siirtää juttu julkaisujärjestelmään ja valita pelin kolme parasta pelaajaa jne. Koko homma oli valmis noin tunti pelin päättymisen jälkeen, jolloin pääsin lähtemään kotia kohti.


Kotona olin hieman ennen yhdeksää, söin vähän äitin tekemää pitsaa, hengähdin hetken ja sitten aloinkin naputtelemaan tätä postausta. Tällainen oli siis minun lauantaipäiväni. Tähän lauantaihin ei mahtunut ollenkaan koulujuttuja eikä pääsykoelukemista, mikä tietää sitä, että huomenna niitä täytyykin tehdä tämänkin päivän edestä. Ennen huomista saa kuitenkin onneksi nukkua hyvät yöunet. Palaillaan seuraavan kerran ensi viikon puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?