perjantai 15. tammikuuta 2016

Kuulumispläjäys

Tällä viikolla on taas päästy opiskelujen makuun ja ompahan ensimmäinen tenttikin jo tehty. Seuraava tentti taitaa olla tiedossa vasta helmikuun puolen välin jälkeen, joten tässä on nyt tulevina viikkoina hyvin aikaa lukea pääsykokeisiin. Vanhan blogin puolella, tässä postauksessa, pohdin tuntemuksia muutama viikko sitten, kun lukeminen ei sujunut, ei sitten ollenkaan.


Nyt pikkuhiljaa alkaa tuntua siltä, että lukeminen alkaa olla helpompaa, joten ehkä olen päässyt pahimman vaiheen yli. Nyt on kuitenkin sen verran paljon kirittävää, että lukusuunnitelmaa en aio edes miettiä ennen kuin olen lukenut ne kurssit, jotka piti olla luettuna jo joulukuun loppuun mennessä. Seuraava lukusuunnitelma ilmestyy siis sitten, kun olen päässyt kunnolla vauhtiin.


Kuuden viikon työputken jälkeen opiskelumotivaatio on taas mukavasti melko korkealla, joten aion suunnata kaiken tarmoni pääsykoelukemiseen. Lukemisen lisäksi aion myös käydä ahkerasti kuntosalilla, jonne hommasin jäsenyyden maanantaina. Toki "siinä sivussa" täytyy myös hoitaa yliopisto-opintoja, jotta tarvittava määrä opintopisteitä kertyy kevään aikana.


Tässäpäs tähän hetken kuulumiset tiivistetysti. Toivotaan tosiaan, että lukeminen on helpompaa tästä eteenpäin ja löydän kunnon tatsin hommaan.


20160115_110853

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?