torstai 2. lokakuuta 2014

Syksyn kuulumisia

Kauhukseni taas Bloggeria selatessa huomasin, että edellinen blogipäivitys on jo kuukauden takaa. Ehkäpä siis olisi jo aika päivittää kuulumisia.

Edellisessä postauksessa kerroin aloittavani uudessa työpaikassa. Nyt on menossa neljäs viikko siellä ja ihan mukavaa on ollut. Työskentelen tällä hetkellä siis kaupassa ja pääasiassa istuskelen kassalla tai puran kuormaa, eli siis ihan perusjuttuja mitä kaupan myyjät tekee. Kaupan ala on jo pitkään kiinnostanut mua, ei niinkään pitkäaikaisena uravaihtoehtona, mutta mm. opiskelujen ohessa tehtävänä työnä. Alalla kun osa-aikaisia työpaikkoja on tarjolla suhteellisen paljon, mutta töihin on vaikea päästä ilman kokemusta. Käytän siis välivuotta hyödyksi ja hankin sitä kokemusta.

Toinen uusi asia tässä syksyssä on, myöskin edellisessä postauksessa mainitsemani, jääkiekkotoimittajuus. Toimittajana olemisen ansiosta saan yhdistettyä kaksi intohimoani, jääkiekon ja kirjoittamisen. Olen tykännyt kirjoittamisesta todella paljon, mutta välillä juttujen eetteriin saaminen pelin jälkeen kestää niin kauan, että olen joutunut lyhentämään yöunia ja lyhyet unet+aamuvuoro asiakaspalvelutyössä ei aina ole se kaikkein paras yhdistelmä. Niistäkin päivistä on kuitenkin selvitty kunnialla!

Nämä uudet asiat eivät kuitenkaan ole niitä ainoita uusia asioita tässä syksyssä. Se kaikista suurin muutos aiempaan on jäänyt kokonaan käsittelemättä. Tämä syksyhän on täysin erilainen kuin mikään aiemmistä syksyistä. Lapsena syksyisin aloitettiin uudessa tarharyhmässä. Viimeiset kaksitoista vuotta syksy on merkinnyt uudelle luokka-asteelle tai kokonaan uuteen kouluun siirtymistä. Koulu on ollut kaksi kolmasosaa mun elämästä mukana kuvioissa ja nyt kun ei tarvitse opiskella olo on erilainen. En ole vielä koulun penkille kaivannut, mutta kyllä uskon että tässä talven ja kevään aikana sekin kaipuu iskee. Mutta sehän on vain hyvä, sillä siitä saan lisäbuustia niihin hetkiin kun lukeminen tökkii.

Tässä siis vähän viimeisimpiä kuulumisia ja ajatuksia. Uskon, että seuraavalla kerralla kun palaan asiaan niin ollaan jo paljon lähempänä blogin todellista aihetta ja pääsen jo kertomaan mihin valmennuskurssiin olen päätynyt ja millaista lukusuunnitelmaa olen alustavasti suunnitellut. Siihen asti, nauttikaa syksystä ja pimenevistä illoista!





Kuvat Pinterestistä.

4 kommenttia:

  1. Itsellä oli jo kesällä oudot fiilikset, kun syksyksi ei olekaan koulua minne mennä, kun siellä tosiaan on muutaman vuoden viettänyt.. Minullakin siis välivuosi menossa ja eläinlääkikseen haen ensi keväänä :) Mielenkiinnolla odotan mihin valmennuskurssiin päädyt, minäkin meinasin tulla tammikuussa ouluun valmennuskurssille!

    VastaaPoista
  2. Kiitti kommentista! :) on kiva kuulla muidenkin samassa tilanteessa olevien fiiliksiä ja kuulumisia! Teen tästä vielä erikseen postauksen vähän myöhemmin, mutta voin kertoa jo, että olen ilmottautunut Pohjois-Pohjanmaan kesäyliopiston valmennuskurssille. Mille valmennuskurssille sinä olet menossa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole (vieläkään) osannut päättää minne kannattaisi mennä. Oon kahlannut netistä kaikki mahdollisuudet läpi ja tuntuu että menen entistä enemmän sekaisin... :D

      Poista
  3. Joo, niitä tosissaan on aika paljon... Mä päädyin tohon valmennuskurssiin, koska se on edullinen verrattuna muihin ja olin ennen abivuotta kesällä kesäyliopiston kemian kertauskurssilla ja sen kurssin opettaja oli todella hyvä ja sama opettaja on myös tuon valmennuskurssin kemian opettaja. Mielestäni oli tärkeää myös se, että tuolla kurssilla opettajat on kokeneita, kun ymmärtääkseni joillain valmennuskurssilla opettajina toimii lääkisopiskelijat.

    VastaaPoista

Kysymyksiä, toiveita, ideoita..?